top of page
Untitled-4.png
IMG_2777.PNG

FI*InukChuck's Vanemuise / FI*Nalle-Puhin Harley-Davidson Fat Bob
 

16.12.2016 / 1.1.2017

NFO e 03 / NFO a 09

GSDIV: N/N / GSDIV: N/N

HCM: terveeksi ultrattu  / HCM: terveeksi ultrattu

Felv/Fiv: neg. / Felv/Fiv: neg.

Veriryhmä: A / Veriryhmä: neg.

 

Kokonaissukusiitosprosentti on 4,17%
 

Sirius on aktiivinen, osallistuva kissa, joka on mielellään mukana menossa kuin menossa. Sirius on tehnyt pohjoismaisen 3000km:n automatkan Lofooteille, vaeltanut kansallispuistoissa ja tehnyt vapaaehtoistyötä vanhainkodissa, sekä osallistunut Vantaalla etsivän nuorisotyön toimintaan. Kotona Sirius asuu kissakaverin kanssa, mutta tulee toimeen muidenkin lemmikkien kanssa. Vieraita kissoja Sirius jännittää,  koiriin totuttelussa kestää yleensä päivän verran. Sirius on ruokavalion suhteen valikoiva muttei nirso. Sirius on kaikkien helposti käsiteltävä ja lempeä kissa.

Hemmo on rohkea ja itsevarma kollipoika, se ei merkkaile mihinkään vaikka asuu sekataloudessa, jossa useampi kolli sekä naaras. Ihmisrakas ja läheisyydenkaipuinen kolli antaa mielellään muidenkin kuin omistajan silitellä, eikä hötkyile naaraidenkaan kanssa vaan suo heille aikaa tutustua. Hemmo ei muutenkaan hötkyile vaan reagoi asioihin kaikessa rauhassa ilman kiirettä.

Pennut syntyivät 7.11.2018 ja ovat luovutuksessa aikaisintaan 30.1.2019

 

Avaruuspentue.jpg

1. FI*Nietosten Supernova

”Robo” ♂, NFO e

2. FI*Nietosten Komeetta

”Sisu” ♂, NFO e

3. FI*Nietosten Galaksi

”Nugaa” ♂, NFO e

4. FI* Nietosten Kosmos

”Elon” ♂, NFO e

5. FI*Nietosten Aurinkotuuli

”Nova” ♀, NFO g 02

6. FI*Nietosten Tähtipöly

”Brunhilde” ♀, NFO g 03
 

7.11.18 Synnytys sujui hienosti ja pennut sekä emo voivat hyvin! Voitte seurailla emon ja pentujen touhuiluja Facebookissa

24.11. Robon paino ei nouse samaa vauhtia kuin muiden, vaikka ei varsinaisesti ole vielä huolestuttavaa, niin nousee niin hitaasti, että päätettiin auttaa pikkuista vauhtiin ja saa nyt tukiruokaa, että pysyisi muiden perässä

29.11. Pennut saivat ensimmäistä kertaa kiinteää, Nova söi innokkaasti, muut eivät oikein välittäneet
1.12. Nyt alkoi kynsienleikkuu harjoitukset ja hampaidenpesu! Brunhilde ja Sisu eivät pullikoineet vastaan

22.12. Ensimmäiset vieraat tulivat katsomaan pentuja! Vauhtia riitti, vaikka nämä vekarat onkin suhteellisen rauhallisia.

19.1.19 Pennut kävivät sirutuksessa ja terveystarkastuksessa, kaikki hyvin, eikä kenestäkään löytynyt valittamista!

20.1. Käytiin pentujen kanssa vierailulla Sisun tulevassa kodissa, kaikki pennut oli reippaita ja olisivat halunneet vähän tutustua paikalla olleisiin kissoihin, joista tulee Sisun asuinveljiä.

28.1. Huh, pitkä reissu pentujen kanssa ohitse! Automatkat sujui hienosti vaikka pitkiä olivatkin, eikä koirat häirinneet. Käytiin myös kyläilemässä Novan tulevassa kodissa sekä erään ystäväni luona. Pennut tapasivat näin ollen kouluikäisen lapsen. Meni todella hienoasti ja kaikki oli reippaita, kiinnostuneita ja rohkeita!

30.1. Suurin osa pojista varhaiskastroitiin ja kaikki saivat rokotteensa. Robo ja Sisu saivat allergisen reaktion silmätipoista, joten muutama päivä laitetaan nyt toiselaisia silmätippoja, että paranevat. Toivotaan että ehtivät ennen luovutusta parantua, muuten luovutusta joudutaan siirtämään. 

1.2. Robo lähti uuteen kotiinsa Helsinkiin ja Sisu sekä Nugaa Tampereelle <3 He saivat myös uudet nimet: Seppo, Väinämöinen ja  Yrjänä. 

5.2. Elon lähti uuteen kotiinsa Helsinkiin <3 Sai nimekseen Aslan. 

9.2. Nova lähti uuteen kotiinsa Savonlinnaan <3, nimekseen sai Alli

bottom of page