top of page

Pluie

"There came a girl from France, who didn't know how to dance"

kk7185.jpg

Royal Rascal du Mythe de Séléné

Pluiella on kolme pentuetta kissalassamme:

Turkkilainen Angora ♀

Hopeakilpikonna ticked (TUA fs 25)

sp. 22.4.2020

Paino:  2,3kg (10.12.2020)

Felv/Fiv: Neg./Neg. (10.12.2020)

Veriryhmä: A

Viimeisin puhdas... 
Sienitesti: 28.7.2020
Ulostenäyte: 30.10.2020

Pluie on ensimmäinen tuontikissani, hankalaksi tuonnin teki senhetkinen maailman tilanne, mutta juuri sopivaan rakoon saatiin pentu haettua. Karanteenin jälkeen, hän pääsi muiden pariin, kun saimme puhtaat testitulokset.

Pluie on hyvin rohkea, mutta ei lainkaan kissasosiaalinen - Pluie ei arvosta vieraita kissoja ja stressaantuu herkästi vieraista hajuista. Myös temperamenttia löytyy ja roimasti! Tämä tyttö kyllä ilmaisee mielipiteensä selkeästi.
Pluie on mitä seurallisin pieni neiti, hän rakastaa olla harteilla ja sylissä, leikkiä ja olla siliteltävänä. Erittäin energinen ja sosiaalinen pakkaus on mitä upein lisä kissalassamme ja mitä ihastuttavin neiti. Kiitos paljon Géraldinelle hänestä <3

Pluie asustaa Nurmijärvellä koiran ja kahden ragdollin kanssa.
Pluiesta on saanut hyvin tasaisia, ihania ja sosiaalisia pentuja. Kolmen pentueen jälkeen hän kuitenkin jäi ansaitulle eläkkeelle. Ensimmäisestä pentueesta Velho, Nietosten Velho, meni kasvatukseen Tangerin's kissalaan ja viimeisestä pentueesta itselleni jäi Nietosten Satakieli, Frida ja jalostusoikeuksilla maailmalle lähti Nietosten Pähkinänakkeli, eli Toma.

 

bottom of page