Liekki

”It's a new world it's a new start – I’ve been waiting for you”

010_IMG_0004.jpg

FI*Meridies Blossomfall

Turkkilainen Angora ♀, steriloitu

Kilpikonna bicolor (TUA f 03)

sp. 11.10.2017

Paino: 3,2kg

Felv/Fiv: Neg. /Neg. (8.1.2020)
HCM: Terveeksi ultrattu (9.3.2020)
Veriryhmä: A

Viimeisin puhdas... 
Sienitesti: -
Ulostenäyte: 27.8.2021

Liekillä on yksi pentue kissalassamme:

Liekki tuli meille melko lailla mielijohteesta – oikeastaan äitini mielijohteesta – joskin rakastuin Liekkiin hetkessä, sillä sen luonne on niin mieletön. Liekki on todella rohkea ja sosiaalinen yksilö, muttei kyllä malttaisi olla hetkeäkään aloillaan. Neiti on aina liikkeessä ja tutkii uteliaana paikkoja. Olen yllättynyt useita kertoja Liekin sosiaalisesta taitavuudesta, sillä hän väistää kauniisti vieraat kissat, jotka eivät innostu tapaamisesta, mutta puskee lempeästi vasten koiria, joita jännittää aavistuksen. Aina nämä kohtaamiset eivät ole sujuneet mutkattomasti, mutta ne eivät ole tuntuneet muuttaneen tätä neitiä mihinkään suuntaan. Itsevarmuus on neitokaisella kohdillaan ja pienet kommellukset ja kolaukset eivät tunnu jäävän mielen perukoille kummittelemaan.
 

Liekki on kissoistani ehdottomasti rohkein ja uteliain, muta tuo nauttii kyllä olostaan olkapäilläni ja pitää siitä, kun saa olla rapsuteltavana. Sylikissa se ei kuitenkaan ole, vaikka tulee jos mielii ja lähtee pois yhtä äkisti kun on tullutkin. Meidän perheen elohiiri.

Pluie

"There came a girl from France, who didn't know how to dance"

image0.jpg

Kuva (c) Anne Vaikko

Royal Rascal du Mythe de Séléné

Turkkilainen Angora ♀

Hopeakilpikonna ticked (TUA fs 25)

sp. 22.4.2020

Paino:  2,3kg (10.12.2020)

Felv/Fiv: Neg./Neg. (10.12.2020)

Veriryhmä: A

Viimeisin puhdas... 
Sienitesti: 28.7.2020
Ulostenäyte: 30.10.2020

Pluiella on yksi pentue kissalassamme:

Pluie on ensimmäinen tuontikissani, hankalaksi tuonnin teki senhetkinen maailman tilanne, mutta juuri sopivaan rakoon saatiin pentu haettua. Karanteenin jälkeen, hän pääsi muiden pariin, kun saimme puhtaat testitulokset.

Pluie on hyvin rohkea, mutta ei lainkaan kissasosiaalinen - Pluie ei arvosta vieraita kissoja ja stressaantuu herkästi vieraista hajuista. Myös temperamenttia löytyy ja roimasti! Tämä tyttö kyllä ilmaisee mielipiteensä selkeästi.
Pluie on mitä seurallisin pieni neiti, hän rakastaa olla harteilla ja sylissä, leikkiä ja olla siliteltävänä. Erittäin energinen ja sosiaalinen pakkaus on mitä upein lisä kissalassamme ja mitä ihastuttavin neiti. Kiitos paljon Géraldinelle hänestä <3

Pluie asustaa sijoituskodissa Nurmijärvellä.