top of page

Meillä on...

suunnitelmia pennuille vasta vuodelle 2025

Kiinnostaako sijoituskissa?

pennut.png

Pennut meiltä

Kaikki pennut lähtevät meiltä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina ja rekisteröityinä, kolmesti rokotettuina,  mukanaan pentupaketti sekä kasvattajan loppuiän tuki.  Omiin koteihinsa kissanpennut lähtevät aikaisintaan 16 viikon iässä, luonnearvio tehdään 8vkon tienoilla, jolloin voit saada tietoosi mikä pentu perheeseenne voisi muuttaa. 

Lemmikiksi menevät kissanpennut myös steriloidaan ja kastroidaan ennen uuteen perheeseen muuttoaan. Tämä sekä kolmas rokotuskerta, johon rabies kuuluu, ovat syynä myöhäisempään luovutusajankohtaan, kuin osalla kasvattajista.  

 

ksp8670.jpg

Pennun mukana matkaan lähtee pentupaketti, joka sisältää tuttuja nameja sekä ruokia, muutamia leluja, hammasharjan jolla on jo totuteltu hampaiden pesua, tuttu viltti tai kangas hajuin varusteltuna, kosketuskeppi harjoituksia varten sekä pennun paperit ja kasvattajan ohjeet, terveiset sekä yhteystiedot.

Olen iloinen, mikäli omistajat tahtovat jatkossakin pitää yhteyttä ja lähetellä kuulumisia. Silloin tällöin pyrin myös pitämään pentutreffejä sekä kyselen kiinnostuneita mukaan näyttelyihin, jotta näinkin pääsisi mahdollisesti tapaamaan sekä sisaruksia että emoa, mahdollisesti myös pentujen isää.
 

Kasvattajana kehittyäkseni minun on erittäin tärkeää saada tietoa pentujen myöhemmistä vaiheista esimerkiksi terveydestä, luonteesta, synnytyksistä, astutuksista, näyttelyistä ym. joten olen kaikesta tiedosta hyvin kiitollinen. Niiden perusteella voin jatkossa tehdä ratkaisuja pohtiessani jalostusvalintoja.
 

Pyrin jättämään pentueesta lupaavimmaksi katsomani pennun itselleni tai sijoitukseen. Sillä tavalla pystyn pitämään kotona asuvien lemmikkien määrän sopivana ja voin keskittyä jokaiseen yksilönä. Sijoituskodin toivon asuvan suhteellisen lähellä mieluiten max 1h matkan päässä, että pystyn tekemään yhteistyötä perheen kanssa ja tapaamaan säännöllisesti. Läheinen ja eläinlähtöinen yhteistyö on minulle tärkeää myös siltä kannalta, että jatkossa kun pennut syntyvät sijoituskodissa olen kyläilemässä paljon ja yhdessä suunnittelemme meille soveltuvat aikataulut sosialisointi jaksolle. Siksi on tärkeää, että matka ei olisi pitkä ja tulisimme hyvin toimeen keskenämme.

bottom of page