Suunnitteilla 2021

Jos olet kiinnostunut pennuista, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Usva x Norbert

Usvan tiheän kiimailun ja näyttelyiden peruuntumisen takia, Usvan suunnitelmat muuttuivat ja hänen onkin tarkoitus saada pennut keväällä tai kesällä. 

Odotettavissa melko rauhallisia, ystävällisiä ja reippaita pentuja. Väreinä mahdollisena punaiset ja mustat pojat sekä  kilpikonna väriset ja mustat tytöt, kuviolla tai ilman. Myös savumuunnos mahdollinen. 

Pluie x Dylan

Sukutaulu

Odotettavissa turkkilaisen angoran pentuja, jonka ajankohta on vielä avoin johtuen korona rajoituksista ja kollin implantista, todennäköisesti kuitenkin 2021 kesä tai syksy. Pentujen luonteen odotetaan olevan energisiä, aktiivisia ja sosiaalisia. Väreinä oletetaan olevan mustia ja kilpikonna tyttöjä sekä punaisia että mustia poikia. Savumuunnos sekä kuvio mahdollinen. 

Liekki x James

Odotettavissa turkkilaisen angoran pentuja, jonka ajankohta on vielä avoin johtuen korona rajoituksista ja kollin implantista, todennäköisesti kuitenkin 2021 lopussa tai 2022 alussa. Pentujen luonteen odotetaan olevan energisiä, aktiivisia ja sosiaalisia. Väreinä oletetaan olevan mustia ja kilpikonna tyttöjä sekä punaisia että mustia poikia. Savumuunnos mahdollinen.

Yhteystiedot

Vivian Valli

Hyvinkää 05800

  • Facebook - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now