top of page

Sirius

”And we will show the world how much more we can become”

kk7142.jpg

Sirius oli emänä kahdelle pentueelle kissalassamme

Norjalainenmetsäkissa ♀

Creme bicolor (NFO e 03)

 

sp. 16.12.2016

Paino: 4,5kg

 

GSDIV: N/N

HCM: terveeksi ultrattu

Felv/Fiv: neg/neg

Veriryhmä: A

FI*InukChuck's Vanemuise

Sirius oli emänä kahdelle pentueelle kissalassamme

Sirius on ensimmäisestä luonani syntyneestä kissapentueesta ja pysyin tiiviisti yhteydessä perheen kanssa. Oli ihanaa kuinka he halusivat jatkaa siitä mitä itse olin aloittanut pentujen sosialistamisen ja rohkaisun suhteen, varsinkin kun alkuunsa oli vaikuttanut siltä, että Sirius olisi pentueen arin, mutta loppua kohden tuo muuttuikin koko pentueen rohkeimmaksi yksilöksi.
 

Kun näin kuinka he vaelsivat kissan kanssa, ihastuin Siriukseen vain entisestään ja sitä mukaa kun itse rakastuin siihen, oli perheellä myös syntynyt ajatuksia siitä, kuinka pikkuisia Siriuksia olisi mukava tuoda maailmaan. Lyötiin hynttyyt yhteen ja minä liisasin Siriuksen.
 

Sirius on aktiivinen, osallistuva kissa, joka on mielellään mukana menossa kuin menossa. Sirius on tehnyt pohjoismaisen 3000km:n automatkan Lofooteille, vaeltanut kansallispuistoissa ja tehnyt vapaaehtoistyötä vanhainkodissa, sekä osallistunut Vantaalla etsivän nuorisotyön toimintaan. Kotona Sirius asuu kissakaverin kanssa, mutta tulee toimeen muidenkin lemmikkien kanssa. Vieraita kissoja Sirius jännittää,  koiriin totuttelussa kestää yleensä päivän verran. Sirius on ruokavalion suhteen valikoiva muttei nirso. Sirius on kaikkien helposti käsiteltävä ja lempeä kissa.

Sirius asuu Vantaalla tyttärensä sekä nuoren angora pojan kanssa. Perheessä on myös lapsia ja kani. 

Kahden upean pesueen jälkeen Sirius jäi oikeutetulle eläkkeelle. Hänestä kissalaan jäi jatkoon kaksi pentua; Nietosten Tähtipöly, eli Usva sekä Nietosten Unelias, Raksu.

bottom of page